Asiakaskokemuksia

 

Personal Training-asiakas Hanna, Sirkka: 

”Olen aloittanut treenaamisen monta monituista kertaa, mutta aikaisemmin se on aina päättynyt johonkin. Milloin se on päättynyt virhetekniikan aiheuttamaan loukkautumiseen, toiste saikku on pitänyt poissa salilta pitkään ja joskus se on ollut ihan vain turhat tekosyyt. Aloittaminen on joka kerralla yhtä vaikeaa, joten kun töissä annettiin mahdollisuus osallistua kuntoryhmään, ilmottauduin heti mukaan. Kuntoryhmän myötä pääsin kokeilemaan Personal Trainer palveluita ensimmäistä kertaa ja huomasin heti mikä hyöty niistä on. Treenaaminen on turvallista ja tehokasta kun salilla seuranasi on henkilökohtainen valmentaja joka varmistaa että jokainen liike on tehty oikealla tekniikalla sekä auttaa sinua saavuttamaan tavoitteitasi juuri sinulle räätälöidyllä saliohjelmalla.

Kokeilin PT-tunteja useammalta PT:ltä kunnes tapasin Laura Hakalan. Henkilökemiat kohtasivat heti ja yhtäkkiä monta vuotta niin pakkopullalta tuntuvasta treenaamisesta tulikin hauskaa! Treffaamme Lauran kanssa kerran viikossa tai kahdessa. Oloni on nykyisin terve ja energinen, ja olen innostunut saavuttamistaan tavoitteista! Tämä motivoi asettamaan ja saavuttamaan yhä uusia tavoitteita.

Laura on personal trainerina erittäin ammattitaitoinen, osaamisalueiltaan monipuolinen, positiivinen, inspiroiva sekä kannustava. Hän auttaa saavuttamaan tuloksia joihin en tiennyt eden pystyväni ja saan treenaamisen lisäksi nauraa matkalla tavoitteisiini! Suosittelen personal trainerin hankkimista riippumatta siitä tarvitseeko apua kuntoilun aloittamiseen, opastusta tekniikoiden kanssa tai lisäboostia jo valmiiksi aktiiviseen kuntoiluun!”

 

Pt Laura-82

 

 

Ravintovalmennettava, Jonna, Sirkka:

”Olen valmennuksen aikana oppinut että saa ruokaa saa syödä kun syö järkevästi! Ruoka ei ole enää kiellettyä! Vihanneshylly on myös tullut tutummaksi ja einesten ostaminen on jäänyt minimiin. Olen tajunnut että itse valmistettu ruoka tulee melkein yhtä nopeaan kuin eines. Osaan myös kaupassa katsoa tuotteiden ravintosisältöjä tarkemmin ja tiedostan että vihreä pakkaus ei välttämättä ole terveellisen ruoan merkki 😀 Suosittelisin ravintovalmennusta kaikille niille jotka eivät löydä ruokakaupasta  viisasta ostettavaa ja elävät pikaruoalla!”

 

 

Etävalmennettavat Harri & Eeva, vaellus, Etelä-Suomi:

”Kunto-ohjelma oli jaksamiseni kannalta aivan välttämätön ja erittäin hyödyllinen. Jaksoin reissun ihan hyvin eikä rasitusvammojakaan tullut!”

”Pakko sanoa, jotta paremmin tuo reissu meni kuin yksikään ennen tätä eli jotain tapahtui vaikkakaan paremmasta kunnosta ei vieläkään olisi haittaa!”

 

IMG_2636