Hinnasto

Pt Laura-10

Personal training-paketit

PT-pakettini sisältävät treenit kuntosalilla*, ulkona, sinun kotonasi tai vaikkapa etänä videoyhteyden välityksellä. Paketteihin kuuluu myös kaikki tarvittavat omat ohjelmat voiman kasvattamiseksi salilla, painon pudotuksen tueksi, kotijumppaan, ulkoharjoituksiin tai liikkuvuuden parantamiseksi. Olen tarvittaessa myös etätukenasi ja yhteydessä sinuun niin usein kuin tarvis. Paketti EI sisällä

  • kuntosalin päsymaksua
  • ravintovalmennusta

*Voit treenata kanssani Aslakin Liikkeen kahdella salilla Kittilässä, Hotelli Hullu Poron salilla Levillä ja Hotelli K5 kuntosalilla Levillä.


Saliohjelma tai sen päivitys: 1 x tapaaminen
70 €

Sopii sinulle joka treenaa itsenäisesti mutta haluat ammattilaisen tekemän ohjelman ja sen päivityksen. Tapaamisen kesto 60 min. 


Aktiiviliikkujalle: 5 x tapaaminen
60 €/kerta – 300 €

Soveltuu aktiiviliikkujalle joka haluaa uusia ideoita, tekniikoiden tarkistusta ja omia saliohjelmia. Loistava vaihtoehto myös lahjaideaksi! 


Aloittelijalle: 10 x tapaaminen
55 €/kerta – 550 €

Soveltuu aloittelijalle tai henkilölle joka kaipaa alkusysäystä sekä tukea liikunnan aloittamiseen. 10 tapaamisen aikana ehdimme jo saada liikuntakärpäsen mukavan puraisun ja pääsemme hyvään alkuun tekniikoiden ja treenien kanssa! 


Tulosten hakijalle: 20 x tapaaminen
50 €/kerta – 1000 €

Soveltuu sinulle joka haluat kehitystä ja tuloksia. Tiedät että tulosten tekeminen vaatii säännöllistä, pitkäaikaista tekemistä ja haluat varmistaa että sinulla on koko ajalle valmentaja ja hänen tukensa käytettävissäsi!


DUO-treenit: 10 x tapaaminen
40 €/hlö/kerta – 400 €/hlö

Haluatko treenata ystäväsi, puolisosi tai vaikkapa sisaresi kanssa? Duo-pt on silloin teidän valintanne! Liikkeet sovelletaan molemmille sopiviksi vaikka olisitte eri tasoisia liikkujia. Ainut ”vaatimus” on saman tyylinen tavoite, toista ei voi valmentaa maraton-juoksijaksi ja toista lihasmassan kasvattajaksi yhtäaikaa. 


Elämäntapojen muutos

Oletko miettinyt jo pitkään että liikunta- ja ravintotottumuksesi kaipaisivat remonttia? Tiedät että prosessi vie aikaa ja tarvitse siihen tukea ja tsempparia. Tämä on pakettisi!

6 kk Elämäntapojen muutos: 24 tapaamista, sisältäen ravintovalmennuksen
220 €/kk (1320€)

Sitoutuneille, motivoituneille ja muutoksenhaluisille! Kuudessa kuukaudessa aloitat uuden loppuelämäsi terveempänä ja paremmin voivana. Kokonaisvaltainen valmennus johon kuuluu PT-ohjaus 1krt/vko (= 24x), omat saliohjelmat ja niiden päivitykset, ravintovalmennus ja kuntotestit valmennussuhteen alussa sekä lopussa. 


Ravintovalmennus

Ravintovalmennus sopii urheilijoille ja aktiiviliikkujille, painonpudottajille, ruoka-aineallergikoille, erityisruokavaliota noudattaville ja erityisryhmille kuten ikäihmisille tai diabeetikoille. Ravintovalmennukseen voit tulla vaikka olet aivan ”tavallinen” ihminen ja haluat varmistua siitä että saat tarpeeksi oikeanlaista energiaa tai haluat uusia ideoita ruuan laittoon!

Ravintovalmennuksen tapaamiset voidaan hoitaa kasvotusten tai etänä videopuheluna.

Ruokavalio
119 €

Sopii sinulle joka haluat tuloksia nopeasti, mutta sinulla ei ole aikaa tai halua perehtyä ravinnon saloihin sen syvemmin, ainakaan nykyisessä elämäntilanteessasi. Olet itsenäinen ja tiedät noudattavasi selkeitä ohjeita eikä niiden seuraaminen tuota sinulle ongelmia. Ruokavaliossa huomioidaan omat makumieltymyksesi ja mahdolliset allergiat sekä ruokarajoitteet. Ruokavalio sisältää yhden esimerkkipäivän aamiais- välipala- sekä iltapalavaihtoehtoineen. Sisältää yhden tapaamisen.


Ravintovalmennus 4 kk
145 €/kk – 580 €

Sopii sinulle joka haluat panostaa itseesi ja tehdä pysyviä muutoksia. Neljän kuukauden aikana opit ajattelemaan itse ja koostamaan aterioita järkevästi, nyt ja tulevaisuudessa. Käytämme yleensä Diet Builder-mallia valmiin ruokavalion sijaan. Tapaamisia on yhteensä seitsemän (1 x 2/viikkoon ja 1x/4 viikkoon).


Paketit ovat räätälöitävissä, joten ota yhteyttä, kerro toiveistasi ja muokataan juuri sinulle sopiva valmennus!

Myös erissä maksaminen on mahdollista, kysy lisää!

Maksuvälineinä minulle käyvät:

SmartumPay sekä Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit

Edenred Liikunta- ja kulttuuriedun mobiilimaksu

Eazybreak Liikuntaetu

MobilePay